Conform modificărilor legislative cu privire la procesul de vaccinare în cabinetele de asistență medicală primară vă informăm că, pentru medicii care au avut încheiate contracte pentru această activitate, au fost postate în platforma Filezilla noile contracte, valabile până la data de 30 septembrie 2021, precum și notificările de încetare a contractelor încheiate anterior. Activitatea desfășurată în perioada 29.04.2021- 14.05.2021 va fi decontată în baza noului contract (tabel medici – click aici).

            Având în vedere procedurile derulate de Direcția de Sănătate Publică Iași privind asigurarea materialelor necesare în acest proces, pentru o bună organizare, vă rugăm să semnați electronic documentele și să le transmiteți în platforma Filezilla cât mai urgent posibil!

            De asemenea, rugăm medicii care mai doresc să încheie contracte pentru activitatea de vaccinare să completeze cererea conform modelului atașat și să o transmită la CAS Iași până la data de 17.05.2021 (click aici).

            Totodată, mulțumim în mod deosebit medicilor de familie care participă la acest proces și rugăm ca, în localitățile unde nu sunt organizate alte centre de vaccinare, să fie asigurat accesul populației la aceste servicii prin intermediul dumneavoastră.

            Detalii suplimentare se pot obține la adresa doamnei cons. sup. Tatiana Băltianu – email tatiana.baltianu@cjasis.ro, tel. 0232 218630 – int. 564.