Procedura privind colectarea și transmiterea datelor pentru stimulentul de risc se regăsește aici: <click aici>.

 

Termenul de transmitere al documentelor este până la data de 22.11.2022.

 

Menționăm faptul că netransmiterea documentelor în termenul solicitat, conform clauzelor din contractul pentru acordarea sumelor necesare plății stimulentului de risc, atrage după sine sancțiunea restituirii sumelor acordate.

 

Totodată, regăsiți situația privind lista medicilor care au transmis documentația incompletă, precum și lista cu persoanele care nu au transmis documentele. Acest tabel va fi actualizat o dată la 3 zile <click aici>.

 

Vă aducem la cunoștință faptul că un model de bune practici privind documentația ce trebuie transmisă va fi comunicată pe e-mail, precum și pe forum-ul medicilor de familie.

 

Pentru medicii de familie care se regăsesc pe lista de dosare incomplete sau netransmise, vă adresăm rugămintea de a lua legătura telefonic cu dna Mihaela Roman la numărul de telefon 0332/110119 sau la adresa de e-mail mihaela.roman@cjasis.ro

 

În situația în care doamna Roman nu poate fi contactată telefonic, vă rugăm să ne transmiteți întrebările dumneavoastră pe e-mail, urmând ca în cel mai scurt timp să fiți contactați.