În atenţia furnizorilor de servicii medicale, medicamente cu şi fară contribuţie personală, dispozitive medicale şi ingrijiri la domiciliu – contractare 2016

 

Având în vedere art.259 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătaţii cu modificările şi completările ulterioare şi HG nr.161 /2016  modificată şi completată prin HG. nr.432/2016 pentru aprobarea pachetului de servicii şi a Contractului-cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2016 – 2017, Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi stabileşte:

 

 

 

Furnizorii  de servicii medicale primare şi din centrele de permanenţă,  furnizorii din ambulatoriile de specialitate clinică, paraclinică, recuperare – reabilitare, dentare, furnizorii de medicamente cu şi fără contribuţie personală, (farmacii cu circuit deschis), îngrijiri la domiciliu, dispozitive medicale pentru corectarea unor deficienţe organice, autorizaţi de către MS/DSP  şi evaluaţi de către CAS  vor depune cererile împreună cu documentele necesare contractării începând cu data de 01 iulie, până la data limita de 12 iulie 2016.

Dosarul complet  conform opisului şi cu documentele în termen de valabilitate, se vor depune la consilierii cu atribuţii de contractare pe fiecare domeniu de asistenţă medicală – vezi  site-ul CAS Iaşi: www.cjasis.ro

In cazul în care furnizorii depun cererile însoţite de documente la alt termen decât cel comunicat prin prezentul anunţ, nu vor mai desfaşura activitate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate  în contract cu CAS Iaşi, până la termenul următor de contractare.

 Opisul cu documentele necesare incheierii contractelor pe domenii de asistenţă medicală, persoanele de contact, procedura şi etapele  de desfaşurare a contractării vor fi  afişate pe site-ul CAS Iaşi:  www.cjasis.ro  şi la sediul instituţiei – str. Gh. Asachi nr. 18.

 

CALENDAR CONTRACTARE 2016