Avand in vedere art.250 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii cu modificarile si completarile ulterioare si HG nr.205  /2015  pentru modificarea si completarea H.G. nr.400/2014 pentru aprobarea pachetului de servicii si a Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari socilale de sanatate pentru anii 2014 – 2015, Casa de Asigurări de Sănatate Iasi stabileste:

 

- contractarea serviciilor medicale primare in perioada: 26 – 27 noiembrie  2015.

 

Furnizorii  de servicii medicale , autorizati si evaluati  vor depune cererile impreuna cu documentele necesare contractarii începand cu data de 26 noiembrie, până la data limita de 27 noiembrie 2015. Dosarul complet si cu documentele in termen de valabilitate, se va depune la consilierul cu atributii de contractare  – d-na Viorica Atanasof.
In cazul in care furnizorii depun cererile insotite de documente la alt termen decat cel comunicat prin prezentul anunt, nu vor  desfasura activitate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate pana la termenul urmator de contractare.
 Opisul cu documentele necesare incheierii contractelor, persoanele de contact, procedura si etapele  de desfasurare a contractarii sunt afisate pe site-ul CAS Iasi:  www.cjasis.ro  si la sediul institutiei – str. Gh. Asachi nr. 18.

 

Documente dosar contractare:

 

- OPIS CONTRACTARE MF 2015

- Declaratie pe propria raspundere

- declaratie corectitudine lista 2B

- cerere asistenta primara

- anexa 45 program MF

- anexa 2D cronici