ÎN ATENŢIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE, MEDICAMENTE CU ŞI FARĂ CONTRIBUŢIE PERSONALĂ, DISPOZITIVE MEDICALE ŞI INGRIJIRI LA DOMICILIU

 

Avand in vedere art.250 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii cu modificarile si completarile ulterioare si HG nr.206  /2015  pentru modificarea si completarea H.G. nr.400/2014 pentru aprobarea pachetului de servicii si a Contractului-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari socilale de sanatate pentru anii 2014 – 2015, Casa de Asigurări de Sănatate Iasi stabileste:

Furnizorii  de servicii medicale primare (medici de familie), centre de permanenta, din ambulatoriile de specialitate clinica, paraclinica, recuperare – reabilitare, dentare, furnizorii de medicamente cu si fara contributie personala, (farmacii cu circuit deschis), ingrijiri la domiciliu, dispozitive medicale pentru corectarea unor deficiente organice, autorizati si evaluati  vor depune cererile impreuna cu documentele necesare contractarii începand cu data de 07 aprilie, până la data limita de 18 aprilie 2015.

In cazul in care furnizorii depun cererile insotite de documente la alt termen decat cel comunicat prin prezentul anunt, nu vor mai desfasura activitate in sistemul asigurarilor sociale de sanatate pana la termenul urmator de contractare.

 Opisul cu documentele necesare incheierii contractelor pe domenii de asistenta medicala, persoanele de contact, procedura si etapele  de desfasurare a contractarii vor fi afisate pe site-ul CAS Iasi:  www.cjasis.ro  si la sediul institutiei – str. Gh. Asachi nr. 18.