Comunicat privind distribuirea unui nou lot de carduri naționale de

asigurări sociale de sănătate

 

Casa de Asigurări de Sănătate Iași anunță faptul că un lot de 12249 de carduri naționale de asigurări sociale de sănătate va fi distribuit, prin intermediul Companiei Naționale Poșta Română în următoarele 30 de zile. Persoanele care vor primi carduri naționale de asigurări sociale de sănătate sunt cele care au dobândit calitatea de asigurat, respectiv persoanele care nu au primit carduri din celelate loturi.

Cardurile naționale de asigurări sociale de sănătate vor fi distribuite la domiciliul înregistrat la Serviciul Evidența Populației, iar în situația în care, în această perioadă aceste persoane nu sunt la domiciliu Compania Națională  Posta Română va returna cardurile  la Casa de Asigurări de Sănătate Iași, urmând ca asigurații să le poată recupera de la Casa de Asigurări de Sănătate Iași, cu sediul în municipiul Iași, str. Gh.Asachi Iași, nr.18.

Totodată, menționăm faptul că termenul de valabilitate a cardurilor naționale de asigurări sociale de sănătate s-a prelungit cu încă doi ani de la data expirării, potrivit art.I din Hotărârea nr.458/28.06.2018. Astfel, primele carduri naționale emise asiguraților din județul Iași vor expira începând cu luna martie 2021.

 

 

BIROUL de PRESĂ