Campania ”Ziua Internațională a donatorului voluntar de celule stem Hematopoetice” 
derulată în perioada 15-16 septembrie 2018
 
 
 
          La solicitarea IRO Iași, cu prilejul Zilei Intenaționale a Donatorului Voluntar de Celule Stem Hematopoietice, ce se sărbătorește pe data de 15-16 sepetembrie 2018, vă aducem la cunoștință că sunt organizate activități de informare, promovare și recrutare a donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice, cu scopul de a crește gradul de conștientizare în rândul populației față de necesitatea dezvoltării bazei de date cu voluntari potențiali donatori de celule stem hematopoietice din România, în acest fel contribuind la creșterea șansei de viață a bolnavilor ce necesită transplant cu stem hematopoietice de la un donator neînrudit.
 
          Centrul donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice din IRO Iași va desfășura o campanie de promovare,  în data de 15-16 sepetembrie 2018, după următorul program:
 
1. Sâmbătă, 15.09.2018, între orele 09.00-18.00, punctul central al echipei va fi instalat în fața Palatului Culturii, de unde 7 echipe de câte 2 voluntari se vor deplasa pe Bulevardul Ștefan cel Mare, Piața Unirii, Incinta parcului Palas Mall, pentru a distribui materiale informative.
 
2. Duminică, 16.09.2018, între orele 09.00-18.00, punctul central al echipei va fi instalat în/la intrarea în Parcul Expoziției, de unde 7 echipe de câte 2 voluntari se vor deplsa pe Bulevardul Carol(Copou), Bulevardul Ștefan cel Mare, Bulevardul Independenței, Bulevardul Păcurari, pentru a distribui materiale informative.
 
 
BIROUL de PRESĂ