Datorita cresterii numarului de cereri de dispozitive depuse la Casa de Asigurari de Sanatate Valcea, s-a impus alcătuirea unei liste de aşteptare pentru asiguraţii ce au solicitat astfel dispozitive in perioada 27.11.2017-31.03.2018, in numar de aproximativ 400 cereri.

 

Mentionam ca există și tipuri de dispozitive medicale pentru care nu se întocmesc liste de așteptare. Dintre acestea fac parte cele acordate copiilor de până la 18 ani, cele pentru protezare stomii și dispozitivele pentru oxigenoterapie la domiciliu.

 

Odata cu suplimentarea fondurilor alocate pentru decontarea dispozitivelor destinate corectării şi recuperării deficienţelor organice sau funcţionale, CAS Valcea a emis in cursul lunii mai 2018 deciziile de aprobare aferente listei de asteptare.  

 

In prezent, compartimentul de specialitate al CAS Valcea intreprinde masurile necesare, astfel incat pana la sfarsitul acestei saptamani sa se onoreze si cererile de dispozitive inregistrate in cursul lunii aprilie 2018.

 

Informam asiguratii care au depus cereri pentru dispozitive medicale, ca deciziile de aprobare se trimit prin posta, la adresa de domiciliu.