ANUNȚ

CALENDAR DE CONTRACTARE PROGRAME NAȚIONALE DE SĂNĂTATE CURATIVE APRILIE 2022    

 

Având în vedere:

 

Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea anunță deschiderea perioadei de contractare pentru încheierea contractelor de realizare a programelor naționale de sănătate curative sesiunea aprilie 2022: 

 

Calendarul de contractare - programe naționale de sănătate curative – sesiunea aprilie 2022, este următorul:

 

Precizăm că opisurile cuprinzând documentele necesare încheierii contractelor pentru fiecare domeniu de asistenţă medicală se regăsesc pe site-ul CAS Vâlcea (http://www.casan.ro/casvl/)  la secțiunea “ Informații pentru furnizori”- Contractare 2022, clic aici.

Documentele necesare încheierii contractelor, se transmit numai în format electronic la urmatoarele adrese de  e-mail:

padureanu.gabriela@casvl.ro si serban.ramona@casvl.ro pentru unitati sanitare cu paturi si furnizor dializa

farm@casvl.ro pentru farmacii

Documentele vor fi asumate fiecare în parte prin semnătura electronică extinsă a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Documentele solicitate în procesul de contractare sau în procesul de evaluare a furnizorului existente la nivelul casei de asigurări de sănătate nu vor mai fi transmise la incheierea contractelor, cu excepția documentelor modificate sau cu perioadă de valabilitate expirată, care se transmit în format electronic cu semnătură electronică extinsă.

 

Contractele se încheie pentru perioada 01.05.2022 - 31.12.2023.