Vă informăm că în sediul Casei de Asigurări de Sănătate a judeţului Dolj au fost depuse cardurile naţionale de asigurări de sănătate aferente persoanelor care nu au fost găsite la adresa de domiciliu de către reprezentanţii Poştei Române din prima etapă de distribuţie a cardului naţional.

În conformitate cu HG 900/2012, ART.5, ALIN(7) cardul naţional de asigurări de sănătate se eliberează titularului , la solicitare, în baza actului de identitate şi a semnăturii acestuia, iar în caz de neprezentare vor fi arhivate în conformitate cu prevederile Legii Arhivelor Naţionale nr.16/1996.

Depunerea documentelor si eliberarea cardului naţional de sănătate se face la sediul CAS Dolj, str. 1 Decembrie 1918, Nr.8 astfel:

de luni până joi în intervalul orar

                09°°-15°°

      vineri în intervalul orar

                9°°-13°°

 

Totodată reamintim asiguraţilor noştrii că începând cu data de 01.02.2015 în paralel cu CARDUL NAŢIONAL va funcţiona şi actualul sistem de validare a calităţii de asigurat, pentru o perioadă de 3 luni de zile , perioadă în care se va acorda asistenţă medicală tuturor asiguraţilor chiar dacă nu sunt, la momentul acordării serviciului medical, în posesia cardului naţional.