1. Afisarea pe site-ul CAS Hunedoara si aducerea la cunostinta personalului angajat din institutie a Hotararii  nr. 4 / 26.02.2020 a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara privind aprobarea Planului de masuri pentru gestionarea infectiilor cu CORONAVIRUS COVID – 19 pe teritoriul judetului Hunedoara.
  2. Afisarea pe site-ul CAS Hunedoara si la avizierul de la intrarea in institutie a masurilor comunicate de Ministerul Sanatatii pentru prevenirea infectiilor cu CORONAVIRUS COVID – 19.
  3. Afisarea pe site-ul CAS Hunedoara si la avizierul de la intrarea in institutie a numarului de TELVERDE pentru solicitarea de informatii legate de COVID – 19.
  4. Amenajarea la intrarea in institutie a unui spatiu in care se afla dezinfectant de maini pentru toti cetatenii care intra in institutie.
  5. La intrarea in institutie a persoanelor care prezinta vadit simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree) li se va solicita sa poarte masca de protectie.
  6. Pentru reducerea aglomeratiei de la birourile aflate in relatie cu publicul pentru depunerea de documente in vederea obtinerii de carduri europene, formulare europene, dispozitive medicale pe site-ul CAS Hunedoara si la avizier sunt afisate informatii privind posibilitatea depunerii acestor acte prin posta.
  7. Afisarea pe site-ul CAS Hunedoara si la avizierul de la intrarea in institutie a reglementarilor legale privin modul de acordare a concediilor medicale si a indemnizatiei in caz de carantina.
  8. Asigurarea la nivelul fiecarui birou a materialelor igienico-sanitare pentru dezinfectia mainilor si a suprafetelor pentru personalul angajat.