Urmare adresei Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) nr. 909/26.02.2020, înregistrată la CAS Hunedoara cu nr. 1418/02.03.2020 informăm furnizorii de servicii medicale acordate în regim ambulatoriu care au obligația acreditării, respectiv furnizori de îngrijiri medicale la domiciliu, îngrijiri paliative, dispozitive medicale personalizate conform unei prescripții medicale, urgență prespital, paraclinic – radiologie și imagistică medicală, faptul că, pentru obținerea Adeverinței de înscriere în procedura de acreditare este necesară parcurgerea etapei de înregistrare în platforma CAPESARO (https://anmcs.gov.ro/web/acces-aplicatie-capesaro/), pentru obținerea numelui de utilizator și a parolei de acces, necesare înscrierii în procedura de acreditare.

Informațiile cu privire la înregistrarea unității sanitare, precum și înscrierea în procesul de acreditare se găsesc la adresa https://capesaro.gov.ro/map.php.

La finalizarea înscrierii în platforma informatică CAPESARO, unitatea sanitară poate descărca Adeverința de înscriere necesară contractării cu casele de asigurări de sănătate.

Atașăm prezentei Ordinul nr.53 din 19 februarie 2020 privind aprobarea documentelor necesare înscrierii unităților sanitare din ambulatoriu în procesul de acreditare.

 

Fișiere atașate

Document_2020-03-03_0012.pdf