Stimați vizitatori,

 

Pentru a îmbunătăți comunicarea cu dumneavoastră, începând cu 3 iulie 2021, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a demarat lucrări pentru lansarea unei pagini noi de internet (cnas.ro). Ca urmare a operațiunilor de migrare și actualizare a conținutului, legăturile dinspre motoarele de căutare (ex. link-uri Google), precum și adresele Caselor de Asigurări de Sănătate din teritoriu pot suferi modificări sau discontinuități.

 

Pentru a evita neplăceri cauzate de această schimbare, vă transmitem următoarele informații:

– website-ul vechi al CNAS poate fi consultat la adresa http://cas.cnas.ro
– lista cu adresele corecte ale paginilor web CAS la nivel județean poate fi consultată aici: http://cnas.ro/case-judetene/
– în situații de urgență (ex. căutați un fișier), orice link nefuncțional poate fi remediat prin adaugarea prefixului „cas.” la adresa care contine cnas.ro sau prin inlocuirea cnas.ro cu casan.ro (exemplu: cnas.ro/cjashd devine cas.cnas.ro/cjashd sau casan.ro/cjashd)
– pentru informații suplimentare sau sesizări, vă invităm să ne transmiteti un mesaj prin intermediul formularelor de contact de pe cnas.ro.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni în cel mai scurt timp cu informații privind noutățile importante aduse de paginile web noi ale CNAS și CAS.