Începând cu data de 04.01.2021 vă rugăm să utilizați modulul de registratură online disponibil aici pentru transmiterea cererii de recuperare concedii medicale din FNUASS.

 

 

Vă informăm că procedura privind depunerea online a cererii de recuperare este disponibilă aici. Vă rugăm să utilizați doar formularele disponibile pe site-ul www.casmb.ro, respectiv Cerere recuperare concedii medicale și Centralizator concedii medicale. (atât cererea, cât și centralizatorul se salvează în format PDF). Utilizarea altor modele de documente atrage după sine respingerea cererii de recuperare.

 

 

Documentele se transmit doar după ACCEPTUL înregistrării de către un operator CASMB (se transmit exlusiv documentele următoare: cerere recuperare, centralizator și concedii medicale – exemplar roz cu confirmarea acceptului transmis pe adresa de email utilizată de dvs. pentru transmiterea online).

 

Vă rugăm să nu încărcați de mai multe ori aceeași cerere de recuperare sau cereri de recuperare deja transmise către CASMB.

 

Termenul de 30 de zile în care trebuie să transmiteți documentele orginale, în conformitate cu OUG 158/2005, curge de la acceptul înregistării primit pe email.