Având în vedere prevederile:

 

- OUG nr. 77/2017 privind stabilirea unor contribuții pentru finanțarea unor cheltuieli în domeniul sănătății, cu modalitațile și completările ulterioare

- Ordinul comun MS/CNAS nr. 3/1/2015 privind modelul de contract, metodologia de negociere, încheiere și monitorizare a modului de implementare și derulare a contractelor de tip cost - volum / cost - volum - rezultat, cu modalitățile și completările ulterioare.

- Contractul cost-volum nr, P / 3860 / 24.05.2016 încheiat între CNAS și deținătorul de autorizație de punere pe piața BOEHRINGER INGELHEIM INTERNATIONAL GmbH reprezentată legal de BOEHRINGER INGELHEIM INTERNATIONAL RCV GmbH&Co KG VIENA SUCURSALA BUCUREȘTI, pentru medicamentele GIOTRIF 20 mg, GIOTRIF 30 mg, GIOTRIF 40 mg si GIOTRIF 50 mg (AFATINIBUM).

 

vă aducem la cunoștință beneficiile aduse pacienților pe aria terapeutică oncologie, susținute în mod gratuit de către deținătorul de autorizație de punere pe piață, conform contractului cost-volum mai sus menționat.

 

 

OBSERVAȚIE: Testarile paraclinice sunt recomandate doar de medicii curanți, pentru pacienții care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru includere în tratament, conform protocolului terapeutic specific fiecărui medicament.