Vă aducem la cunoștință că la nivelul Comisiei de Experți CNAS s-au constituit următoarele comisii:

 

 

Subcomisiile s-au constituit în urma :

  1. Ordinului președintelui CNAS nr. 138/2016 pentru modificarea și completarea Ordinului prețedintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 161/2013 privind aprobarea comisiilor de experți de la nivelul CNAS pentru implementarea unor programe naționale, respectivsubprograme de sănătate, cu scop curativ, finanțate din bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate, precum și pentru anumite boli cronice, respectiv DCI – uri prevăzute de H.G. nr. 720/2008;
  2. Ordinului președintelui CNAS nr. 139/2016 pentru modificarea  Ordinului președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătatenr. 822/2015 privind aprobarea regulamentelor de organizare și funcționare ale comisiilor de experți ale comisiilor de experți de la nivelul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate pentru avizarea tratamentului cu anumite DCI-uri prevăzute în H.G. nr. 720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzând denumirile comune internaționale corespunzătoare  medicamentelor de care beneficiază asigurații, cu sau fără contribuție personală, pe bază de prescipție medicală, în sistemul de asigurări sociale de sănătate, precum și denumirile comune internaționale corespunzătoare medicamentelor care se acordă în cadrul programelor naționale de sănătate, cu modificările și completările ulterioare, utilizate în cadrul unor programe naționale de sănătate curative, resprectiv subprograme de sănătate curative, precum și pentru anumite boli cronice, finanțate din bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate.

 

Dosarele pacienților se depun în dublu exemplar la sediul CASMB -  Dinicu Golescu nr. 38, parter – Comisii Terapeutice (luni,marți, miercuri – 8.30-14.30, joi 12.00-18.00)