INFORMARE

Recomandări pentru protejarea sănătății persoanelor din segmentele de populație vulnerabile

în perioada caniculară

 

 

 

                Având în vedere perioada de caniculă și disconfort termic inregistrată pe teritoriul judetului Constanța, pentru protejarea sănătății persoanelor din segmentele de populație vulnerabile (copii, persoane în varsta, persoane cu boli cronice), vă reamintim că reglementarile legate în vigoare prevăd posibilitatea modificarii programului de activitate, precum și acordarea consultațiilor la distanță pentru afecțiuni cronice.

Modificarea programului de activitate se va face la solicitarea scrisă a furnizorului prin incheierea unui act adițional la contractul încheiat cu Casa de Asigurari de Sănătate Constanța.

Acordarea consultațiilor la distanță pentru afecțiuni cronice se va face cu emiterea tuturor documentelor necesare pacientului ca urmare a actului medical. Documentele respective vor fi transmise pacientului prin orice mijloc de comunicare electronică.

De asemenea, puteți avea în vedere modificarea intervalului orar în care sunt programate persoanele din segmentele de populație vulnerabile.