COMUNICAT

 

În atenția:

- furnizorilor de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale

Referitor la:

- măsuri COVID-19

 

Având în vedere necesitatea prevenirii răspândirii și îmbolnăvirii cu noul coronavirus COVID-19, precum și în vederea evitării aglomerării,

 

Casa de Asigurări de Sănătate Constanța vă aduce la cunoștință dispunerea de măsuri pe următoarele structuri de specialitate, după cum urmează:

 

 

EVALUARE FURNIZORI

Cererile de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, medicamente şi dispozitive, însoțite de documentele necesare, solicitate în cadrul procedurii de evaluare vor fi transmise în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă a reprezentantului legal la adresa de email evalfurniz@casct.ro.

            Solicitările suplimentare/deciziile de evaluare vor fi remise pe adresa de email menționată în cerere.

Relații suplimentare la telefon 0372.825.922.

 

RELAȚII CONTRACTUALE

Transmiterea de către furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive a solicitărilor/informărilor/documentelor, asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă a reprezentantului legal, referitoare la derularea relației contractuale cu CAS Constanța se va face, în măsura posibilităților, prin email la adresele dedicate fiecărui domeniu de asistență. Pentru documentele ce comportă un volum mare acestea vor fi transmise prin intermediul serviciilor poștale/curierat.

Până la data de 31.03.2020 se suspendă activitatea comisiei privind selecția furnizorilor de servicii medicale în asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice și a furnizorilor de servicii medicale pentru specialitatea clinică de medicină fizică și de reabilitare, în sensul că nu se vor efectua vizite pe teren și nu vor fi luate în calcul solicitările transmise referitoare la introducerea în contract a unor aparate noi.

Relații suplimentare la:

Domeniu de asistență

Email

Centrală:

0372.825.917

0372.825.926

0372.825.927

Asistență medicală primară

medfam@casct.ro

tasta 4-3-8

Medicamente cu și fără contribuție personală

farm1@casct.ro

tasta 4-3-9

Ambulatoriu de specialitate clinică

ambspec@casct.ro

tasta 4-3-7

Medicină dentară

stom@casct.ro

tasta 4-3-7

Asistență medicală spitalicească

spit@casct.ro

tasta 4-3-5

Sanatorii preventorii

spit@casct.ro

tasta 4-3-5

Asistență medicală paraclinică

paraclinic@casct.ro

tasta 4-3-6

Îngrijiri medicale la domiciliu

ingrijiri@casct.ro

tasta 2

Dispozitive medicale

dispozitive1@casct.ro

tasta 2

Asistență medicală ambulatorie de recuperare

reca@casct.ro

tasta 4-3-3

Consultații de urgență și transport sanitar neasistat

amb@casct.ro

tasta 4-3-3

Programe naționale de sănătate curative

contractare@casct.ro

tasta 4-3-4

 

ÎNGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU

Recomandările pentru îngrijiri medicale la domiciliu vor fi transmise de către medicii prescriptori în ziua emiterii acestora la adresa de email ingrijiri@casct.ro.

Relații suplimentare la numerele de telefon 0372.825.917, 0372.825.926, 0372.825.927 tasta 2.

 

 

MEDIC ȘEF         

Machetele de raportare a indicatorilor pentru programele naționale de sănătate și cererile de finanțare aferente semnate (pot fi semnate și electronic) și înregistrate la furnizor, vor fi transmise scanat pe email pns@casct.ro.

Pentru unitățile sanitare și centrele de dializă care încarcă în SIUI consumul de medicamente pentru farmaciile cu circuit închis, adresele și borderourilor semnate (pot fi semnate și electronic) și înregistrate la furnizor vor transmite scanat pe email clawback@casct.ro.