In contextul necesității de a limita răspândirea virusului COVID 19 la nivelul județului Cluj, recomandăm asiguraților, angajatorilor, furnizorilor de servicii medicale/ medicamente/dispozitive medicale și instituțiilor/autorităților publice care ni se adresează, limitarea la maximul posibil a deplasărilor la sediul CAS Cluj și utilizarea cu precădere a modalităților de comunicare care nu presupun contactul direct cu angajații instituției noastre, respectiv: poștă/curierat, poșta electronică, fax, telefon.

Astfel, pentru a asigura protejarea publicului şi a angajaţilor, CAS Cluj a stabilit următoarele măsuri:

1. Suspendarea audienţelor la persoanele din conducerea CAS Cluj; situaţiile care fac obiectul audienţelor pot fi semnalate astfel: la adresa de mail relatiipublice@cascluj.ro, secretariat@cascluj.ro sau la nr. de telefon 0264407110 sau 0264407107 - pentru Preşedintele-Director General, la adresa de email ambulatorii@cascluj.ro sau la nr. de telefon 0264407123 pentru Directorul Relaţii Contractuale, la adresa de mail liviab@cascluj.ro sau la nr. de telefon 0264407110 – pentru Directorul Economic, la adresa de mail adriana.vlad@cascluj.ro sau la nr. de telefon 0264407126 - pentru Medicul Şef

2. Restrângerea la situaţiile strict necesare sau urgente  a relațiilor directe cu publicul, în care sens facem următoarele recomandări:

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim multă sănătate!

Conducerea CAS Cluj