Stimati medici de familie,

 

Se împlinesc 11 ani de cand data de 19 Mai a fost desemnata drept Ziua Internatională a Medicului de Familie. 

 

In contextul pandemiei cu care ne confruntam, Ziua Internationala a Medicului de Familie este pentru noi astazi, poate mai mult decat oricand un prilej de a  multumi tuturor celor 336 de medici de familie aflati in relație contractuala cu institutia noastră, pentru profesionalismul, responsabilitatea, dedicația si intelegerea de care dau dovada.

Stim cu totii ca medicina de familie reprezinta coloana vertebrala a sistemului de sanatate din Romania care primeste, triaza, rezolva sau directioneaza cazurile catre specialisti. Medicii de familie sunt partenerii pacientilor, sunt cei care stiu totul despre acestia, sunt profesionistii pe care pacienții sunt siguri ca se pot oricand baza pentru consiliere si ajutor de specialitate.

 

Colectivul Casei de Asigurari de Sanatate Cluj va transmite cu ocazia Zilei Internaționale a  Medicului de Familie deplina apreciere pentru tot ceea ce faceți, multumiri pentru modul în care va dedicati pacientilor și va dorește multă sanatate ai putere de munca alaturi de urarea sincera de „La mulți ani!”.