30.04.2015

 

 

ANUNŢ REFERITOR LA CARDUL NAŢIONAL DE SĂNĂTATE

 

CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE CLUJ reaminteşte asiguraţilor că, începând cu data de 01.05.2015 cardul naţional de asigurări sociale de sănătate va deveni singurul instrument de validare şi decontare a serviciilor medicale care se acordă în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru asiguraţii care au intrat în posesia lui.

 

Totodată informăm că, la nivelul CAS Cluj (Cluj-Napoca, str. Constanţa, nr. 5, camera 3 – parter) funcţionează un ghişeu dedicat exclusiv cardului naţional de asigurări sociale de sănătate

Acest ghişeu stă la dispoziţia:

Menţionăm deasemenea că, persoanele pentru care nu a fost emis cardul naţional vor beneficia de servicii medicale dacă, prin accesarea de către furnizorii aflaţi în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate a instrumentului electronic pus la dispoziţie de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate se va constata că au calitatea de asigurat în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

 

Ghişeul dedicat cardului naţional de asigurări sociale de sănătate stă la dispoziţia asiguraţilor în fiecare zi lucrătoare a săptămânii astfel:

luni, marţi şi joi în intervalul orar 08.00 – 11.00

miercuri în intervalul orar 12.30 – 15.00

însă pentru a veni în sprijinul celor care se regăsesc în situaţiile mai-sus menţionate şi care în această perioadă au nevoie de servicii medicale, CAS Cluj a extins activitatea acestui ghişeu şi în zilelele de 01.05.2015 şi 02.05.2015, în intervalul orar 08.30 – 14.30

 

 

Conducerea CAS Cluj