Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş precizează că la nivelul instituţiei  s-a primit un număr de 49322 carduri returnate de Posta Romana, a căror destinatari nu au fost gasiti la domiciliu.

În urma  acţiunii de sortare a cardurilor asiguraţilor aflaţi pe lista unui medic de familie,  un număr de 34051 carduri au fost ridicate de medicii de familie, pentru a ajuta asiguratii şi pentru a nu-i mai pune pe drumuri, mai ales pe cei din mediul rural.

 Mulţumim astfel, celor  413 de medici de familie care au pus pe primul locul interesul asiguraţilor şi au  acordat tot sprijinul necesar în desfăşurarea acestui  proces, pentru ca toţi asiguraţii, înscrişi pe lista unui medic de familie , să poată intra în posesia cardului de sănătate.

18 medici de familie nu au ridicat încă  aceste carduri de sănătate pentru asiguraţii care figurează pe listele lor (2099). În prezent CJAS Timiş se ocupă de sortarea cardurilor pentru asiguraţii care nu au medic de familie, iar după finalizarea acestui proces vom comunica modalitatea de a intra în posesia lor

 

 

Purtător de cuvânt

Mariana Marcu