DECEMBRIE 2020, sarbatoarea Craciunului, care anul acesta va fi un moment in care relatiile familiale se vor strange, in care faptul ca suntem sanatosi si ca am trecut peste un an extrem de dificil, ne va da forta pentru incercarile ce vor veni in 2021. De asemenea suntem alaturi si de cei aflati in suferinta cauzata, fie de virusul  SARS-COV-2 ori de alte boli.

 

DECEMBRIE 2020, final de an, moment de bilant, de cugetari si reflectii asupra anului  care se incheie  cat  si asupra anului ce va sa vina. Cine ar fi crezut ca anul 2020 ne va aduce atatea provocari. Un an dominat de pandemia SARS-COV-2 care pe final, combaterea virusului, a generat un efort deosebit pe toate palierele : cadre medicale-institutii-cetateni. Dar, privim cu incredere ca anul 2021 chiar daca nu vom mai lupta cu virusul, va fi un an sub semnul vaccinului si a intoarcerii la o viata normala.

 

Sub aceste auspicii, colectivul Casei de Asigurari de Sanatate Teleorman va ureaza sarbatori fericite, un An Nou in care sanatatea fiecaruia dintre dumneavoastra sa fie prioritara si chiar sub aceste provocari sa va fim alaturi asa cum va doriti.   

 

Sa nu uitam, Craciunul este  magie, implinire, bucurie si vis.

 

LA MULTI ANI!