Pentru lunile aprilie-iunie 2016 se vor incheia acte aditionale la contractele derulate in anul 2015 pentru furnizare de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, in vederea asigurarii continuitatii acordarii asistentei medicale , cu indeplinirea de catre furnizori a tuturor conditiilor privind relatiile contractuale dintre casa de asigurari de  sanatate si acestia(documente, conditii de eligibilitate, etc).

          Conditiile acordarii asistentei medicale in baza actelor aditionale sunt cele prevazute in actele normative in vigoare pe perioada derularii actelor aditionale (H.G. nr.400/2014 cu modificarile si completarile ulterioare, si Ordinul 388/186/2015 cu modificarile si completarile ulterioare).

La sectiunea SIUI_Nomenclatoare SIUI gasiti fisierele cu contracte medici necesare aplicatiilor desktop, pentru toate tipurile de asistenta ( in aplicatiile care permit actualizarea fisierelor de contracte online, este recomandat sa actualizati contractele folosind aceasta facilitate) 

 

Fișiere atașate

201603361_ad.pdf