IN ATENTIA UNITATILOR SANITARE PUBLICE PRECUM SI CELE CARE AU CA ASOCIAT UNIC UNITATILE ADMINISTRATIV-TERITORIALE

 

 

In conformitate cu prevederile  Ordinului Ministerului Sanatatii si al CNAS nr.2592/616/2023 privind punerea in aplicare a dispozitiilor art.III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.63/2023 pentru stabilirea unor masuri la nivelul structurii organizatorice aferente unitatilor sanitare, precum si stabilirea unor masuri privind salarizarea personalului din sistemul sanitar public si pentru completarea unor acte normative in domeniul sanatatii si in domeniul fiscal, in ziua de 11.08.2023 se primesc cererile insotite de  documentele necesare incheierii contractelor , pentru plata contravalorii voucherelor de vacanta pentru personalul incadrat in unitati sanitare publice, precum si in cele care au ca asociat unic unitatile administrativ-teritoriale, pentru anul 2023, cu C.A.S. Teleorman.

Cererile insotite de documentele necesare in vederea incheierii contractelor se transmit in format electronic asumate fiecare în parte prin semnătura electronică extinsă a reprezentantului legal al furnizorului.

          Adresa de e-maill la care se transmit documentele este urmatoarea:

Spitale

asistspit@castr.ro

          Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea şi exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa la Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Teleorman , str. Libertatii, nr.1 ,telefon 0247317084  0247316964 sau www.castr.ro

Fisiere atasate:
- anunt

- cerere contract
- opis