IN ATENTIA  FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE DIN ASISTENTA MEDICALA AMBULATORIE DE SPECIALITATE PENTRU SPECIALITATILE CLINICE: NEFROLOGIE, MEDICINA INTERNA, PSIHIATRIE, CHIRURGIE GENERALA

 

 

 

În perioada 8-9.02.2021  se primesc/transmit cererile însoțite de documentele necesare în vederea încheierii de contracte  cu furnizorii servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice:nefrologie,medicina interna,psihiatrie,chirurgie generala, pentru persoanele asigurate din jud.Teleorman, în limita fondurilor aprobate .

Documentele necesare încheierii contractelor, depuse în copie, sunt certificate pentru conformitate prin sintagma  ”conform cu originalul” şi prin semnătura reprezentantului legal, pe fiecare pagină; aceste documente se transmit  și în format electronic asumate prin semnătura electronică  extinsă  a reprezentantului legal al furnizorului.

Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

 

          Adresa de e-mail la care se transmit documentele este următoarea

Asistenta medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice,

asistamb@castr.ro

Pentru informatii suplimentare vă puteți adresa la Casa de Asigurări de Sănătate a Județului Teleorman , str. Libertății, nr.1 ,telefon 0247317084  0247316964 sau www.castr.ro