In conformitate cu Ordinul nr. 3.168/720/2023  privind modificarea ordinului ministrului sănătăţii şi al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr.106/32/2015 pentru aprobarea Regulamentelor cadru de organizare şi funcţionare a comisiilor naționale de evaluare si a comisiilor de evaluare a furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare, a standardelor de evaluare, precum şi a metodologiei cadru de evaluarea furnizorilor de servicii medicale, de dispozitive medicale, de medicamente şi materiale sanitare.

In cazul in care decizia de evaluare va expira, aveti obligatia de a transmite catre  CAS Teleorman, documentele specificate mai jos si anexele corespunzatoare activitatii medicale pe care o desfasurati. Transmiterea dosarelor de evaluare se poate face si in format electronic la adresa de e-mail evaluare@castr.ro, in acest caz documentele catre constituie dosarul de evaluare se transmit semnate cu semnatura electronica calificata/extinsa.

 

IN ATENTIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE

 

Plata TAXEI DE EVALUARE se face in contul:

RO35TREZ60626360550XXXXX

Beneficiar: CASA DE ASIGURARI DE SANATATE TELEORMAN

Cod fiscal: 11347260

Deschis la: TREZORERIA MUNICIPIULUI ALEXANDRIA

 

DEPUNEREA DOSARULUI DE EVALUARE SE FACE NUMAI DE CATRE REPREZENTANTUL LEGAL 

Fișiere atașate

DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE.docx ANEXA 2 PLATA.doc ANEXA 5,6.xls CERERE - ANEXA 1.doc CHESTIONAR A DISPOZITIVE MEDICALE -COMERCIALIZARE.doc CHESTIONAR ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR.doc CHESTIONAR CABINETE MEDICALE de medicina de familie,de specialitate, centre medicale,centre de diagn.doc CHESTIONAR FARMACII.doc CHESTIONAR MEDICINA DENTARA.doc DECLARATIE - ANEXA 3.doc OPIS.doc CHESTIONAR AUTOEVALUARE FURNIZORI DE SERVICII CONEXE ACTULUI MEDICAL PENTRU PERSOANE CU TULBURARI D.doc