Contractare mai 2019 - sesiunea a II-a – Asistenţa medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialităţile clinice: diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, psihiatrie, oftalmologie, otorinolaringologie, medicina interna, cardiologie.

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Prahova anunta furnizorii de servicii medicale in asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitatile: diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, psihiatrie, oftalmologie, otorinolaringologie, medicina interna, cardiologie, ca in perioada 19.04.2019 – 10.05.2019, conform calendarului de activitati afisat pe site-ul CAS Prahova, va avea loc o noua sesiune de contractare.
In vederea incheierii contractelor de furnizare  de servicii medicale in asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitatile: diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, psihiatrie, oftalmologie, otorinolaringologie, medicina interna, cardiologie, furnizorii au obligatia de a transmite documentele necesare contractarii, in format electronic la adresa de e-mail anastasescu@casph.mmc.ro, pana la data de 03.05.2019.
Documentele sunt prevazute in H.G. nr. 140/2018, cu modificarile si completarile ulterioare si in Normele de aplicare a acesteia, toate documentele putand fi gasite si pe site-ul CAS Prahova, la adresa www.cnas.ro/casph.
Facem precizarea ca semnarea contractelor va avea loc in data de 10.05.2019.

 

Fișiere atașate

Calendar activitati contractare servicii clinice - aprilie 2019.doc CLINICE.zip