ANUNT CONTRACTARE MAI 2024
 
 
Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Prahova anunta ca, in cursul lunii mai 2024, organizeaza o perioada de contractare pentru urmatoarele domenii de asistenta medicala, medicamente si dispozitive medicale:
• servicii medicale in asistenta medicala de specialitate din ambulatoriu pentru specialitatile paraclinice;
• consultatii de urgenta la domiciliu si activitati de transport sanitar neasistat;
• dispozitive medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale in ambulatoriu;
• servicii medicale spitalicesti – spitalizare de zi
 
In vederea incheierii contractelor pentru anul 2024, furnizorii au obligatia de a transmite in format electronic documentele necesare contractarii, documente care sunt prevazute in Hotararea de Guvern nr. 521/2023 si in normele de aplicare a acesteia, acestea putand fi gasite si pe site-ul CAS Prahova, la adresa cas.cnas.ro/casph. Procesul de contractare se va desfasura conform calendarului de activitati afisat pe site-ul CAS Prahova.

Fișiere atașate

Calendar activitati contractare mai 2024 - PARA, DISPOZITIVE, TRANSPORT SANITAR.doc date contact personal CAS Prahova-EVALUARE, CONTRACTARE.pdf ambulanta.zip dispozitive.zip paraclinice.zip spitale-SPITALIZARE DE ZI.zip lista admis-respins ambulanta 2024.pdf lista admis-respins dispozitive medicale 2024.pdf lista admis-respins investigatii paraclinice 2024.pdf