In vederea acordarii serviciilor medicale de catre furnizorii de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu CAS Maramures pentru cetatenii straini sau apatrizi aflati in situatii deosebite care provin din zona conflictului armat din Ucraina si intra in Romania si care nu solicita o forma de protectie potrivit Legii nr. 122/2006 privind azilul in Romania,

                  Va rugam sa ne transmiteti prin orice mijloace de comunicare electronica o copie a documentului de trecere a frontierei acceptat de statul roman, astfel incat Casa de Asigurari de Sanatate Maramures sa atribuie numarul unic de identificare in Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI).

            In acest sens, Casa de Asigurari de Sanatate Maramures a organizat prelungirea programului de activitate pentru procesarea documentelor transmise, de luni pana duminica, intre orele 08.00 – 20.00.

            Documentele pot fi transmise la adresa de e-mail: evidenta.asigurati@casmm.ro.

            Recomandam furnizorilor de servicii medicale carora se adreseaza refugiatii din Ucraina sa transmita in format electronic documentele necesare, astfel incat pana la finalul consultatiei/serviciului medical sa primeasca numarul unic de identificare necesar inregistrarii in SIUI.

 

Fișiere atașate

IN ATENTIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE.pdf