CĂTRE:    

 

Medicina primara –  Centre de Permanenta

Medicina primara – conventii de concedii medicale

 

 

Avand in vedere prevederile Ordinului 1484/7310/2017 privind modificarea şi completarea Normelor metodologice cu privire la asigurarea continuităţii asistenţei medicale primare prin centrele de permanenţă, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii şi al ministrului administraţiei şi internelor nr. 697/112/2011, ordin care modifica tarifele orare pentru medicii de familie si asistentele medicale care isi desfasoara activitatea in centrele de permanenta din jutelul Bihor, va invitam la sediul CAS Bihor pentru semnarea actelor aditionale pana vineri, 12.01.2018, ora 12.

Mentionam ca reprezentantii furnizorilor de servicii medicale in asistenta medicala primara care nu se prezinta pentru semnarea actului aditional de modificare a tarifelor orare pentru medicii de familie si asistentele medicale care isi desfasoara activitatea in centrele de permanenta, nu vor fi platiti la noile tarife care intra in vigoare din luna ianuarie.

Totodata, reprezentantii furnizorilor de servicii medicale in asistenta medicala primara care inca nu au semnat conventiile de concedii medicale pentru anul 2018 sunt rugati sa vina sa le semneze.

De asemenea, furnizorii care nu au depus inca la CAS documentele a caror valabilitate a expirat (in termen de 5 zile de la expirarea valabilitatii), vor depune de urgenta aceste acte, in cazul in care doresc prelungirea contractului cu CAS.  

 

Conducerea

CAS Bihor

 

Fișiere atașate

Adresa medicina de familie - Permanenta 10.01.2018.pdf