PRELUNGIREA PENTRU ANUL 2021 A CONVENȚIILOR PRIVIND ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE CONCEDIU MEDICAL ÎNCHEIATE CU C.A.S. MUREȘ


 C.A.S. Mureș aduce la cunoștința furnizorilor de servicii medicale că, în conformitate cu prevederile Ordinului MS/CNAS nr.15/2018, cu modificările și completările ulterioare, convențiile privind eliberarea certificatelor de concediu medical încheiate cu C.A.S. Mureș expiră la data de 31.12.2020.
 Pentru asigurarea continuității eliberării certificatelor de concediu medical pentru anul 2021,
 Furnizorii de servicii medicale aflați în relații contractuale cu C.A.S. Mureș vor depune, până la data de 31.12.2020, la registratura instituției sau vor transmite electronic pe adresa de e-mail conventii@casmures.ro, în format pdf, semnat electronic următoarele documente:
1. Cererea de prelungire Convenție CCM-furnizori în contract cu C.A.S. Mureș (formular CCM2)
2. Tabel medici (formular CCM6)
3. Certificatul de membru CMR și Avizul anual privind exercitarea profesiei de medic numai pentru medicii care nu sunt cuprinși în contractul de furnizare de servicii medicale încheiat cu C.A.S. Mureș.
 Furnizorii de servicii medicale fără contract cu C.A.S. Mureș vor depune, până la data de 31.12.2020, la registratura instituției sau vor transmite electronic pe adresa de e-mail conventii@casmures.ro, în format pdf, semnat electronic următoarele documente:
1. Cererea de prelungire Convenție CCM-furnizori fără contract cu C.A.S. Mureș (formular CCM3)
2. Tabel medici(formular CCM6)
3. Copie Certificat de membru CMR și Avizul anual privind exercitarea profesiei de medic pentru fiecare medic
4. Copie Autorizație sanitară de funcționare

 Documentele atașate cererilor depuse la registratura instituției vor conține mențiunea “conform cu originalul”, certificată cu semnătura reprezentantului legal.
Toate documentele trebuie să fie valabile la data încheierii actelor adiționale, cu obligația furnizorului de a le reînnoi pe toată durata derulării convenției și de a le depune la C.A.S. Mureș.
Formularul Tabel medici și cererile tipizate sunt afișate pe pagina web a C.A.S. Mureș, secțiunea Informații pentru Furnizori, Convenții CCM (link: http://www.casan.ro/casamures/page/conventii-ccm.html).

DIRECTOR GENERAL,
EC. BUTIULCA MANUEL AUGUSTIN

 

Fișiere atașate

CERERE PRELUNGIRE CONVENȚIE CCM - FURNIZORI FARA CONTRACT CU CAS MURES.docx CERERE PRELUNGIRE CONVNTIE CCM - FURNIZORI IN CONTRACT CU CAS MURES.docx TABEL MEDICI.docx