A N U N Ţ

 

Casa de Asigurări de Sănătate a județului Tulcea, aduce la cunoștința furnizorilor de servicii conexe actului medical pentru persoane cu tulburări din spectrul autist în cadrul Subprogramului național de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist, ce face parte din Programul național de sănătate mintală, organizarea unei sesiuni de contractare în perioada 22.03-29.03.2024.

 

În perioada 22-26.03.2024 se pot transmite cereri de contractare pentru anul 2024.

 

În vederea încheierii contractelor pe anul 2024, furnizorii nominalizați mai sus vor  depune / transmite în format electronic, asumate prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. cererea de contractare si documentele necesare încheierii si negocierii contractelor, prevăzute in actele normative in vigoare.

Documentele transmise în format electronic vor fi asumate fiecare în parte prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Cererea de contractare si documentele necesare vor fi scanate și transmise la adresele de e mail office@castl.ro și info@castl.ro,  în format .pdf, solicitanții primind un e mail de confirmare.

 

Data limită de finalizare a procesului de contractare este de 29.03.2024.

 

Documentele necesare contractării se afla pe pagina web a C.A.S. Tulcea (www.cnas.ro/castl/ ).

 

Director-General,

Ec. Vasile Eugenia