În intervalul 22 – 24 aprilie 2024 la sediul CAS Neamț este declarată o sesiune de contractare pentru furnizorii  de servicii medicale în asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile clinice și furnizorii de dispozitive medicale, conform dispozițiilor art. 198 din HG nr. 521/ 2023.
     Vor fi respectate dispozițiile HG nr. 521/ 2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-Cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, Ordinului MS/CNAS nr. 1857/ 441/ 2023 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.
     În perioada precizată, furnizorii interesați vor depune documentele prevăzute în opisurile aferente celor două domenii de asistență medicală, afișate pe site-ul CAS Neamț, www.casnt.ro.