Casa de Asigurări de Sănătate Neamț are plăcerea să vă invite la întâlnirile de lucru cu furnizorii în vederea pregătirii procesului de contractare pentru anul 2023, cu respectarea dispozițiilor legale conținute de HG nr. 521/ 2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-Cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate și Ordinului MS/CNAS nr. 1857/ 441/ 2023 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

 

La ședințe vor participa:

1. La data de 14. 06. 2023, ora 15. 00, la sediul Direcției Agricole Neamț:

- reprezentanţii legali ai furnizorilor de servicii medicale clinice, recuperare medicală, stomatologie;

- reprezentanţii legali ai furnizorilor de medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu, în cadrul sistemului de asigurări de sănătate;

- reprezentanţii legali ai furnizorilor de dispozitive medicale;

- reprezentanţii legali ai furnizorilor de servicii medicale paraclinice;

- reprezentanții legali ai furnizorilor de îngrijiri la domiciliu;

- reprezentanții legali ai furnizorilor de servicii medicale în asistența medicală primară;

 

2. La data de 15. 06. 2023, ora 12. 00, la sediul CAS Neamț:

- reprezentanţii legali ai furnizorilor de servicii medicale de dializă.

3. La data de 15. 06. 2023, ora 14. 00, la sediul CAS Neamț::

- managerii unităţilor sanitare cu paturi, reprezentanţii legali ai furnizorilor de transport sanitar neasistat, furnizorii de servicii medicale prespitalicești.