CAS NEAMȚ SUSPENDĂ

ACORDAREA AUDIENȚELOR

ȘI RESTRÂNGE ACTIVITATEA DE RELAȚI CU PUBLICUL

PE PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ

 

Conducerea CAS Neamț a decis suspendarea audiențelor și relațiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

Măsura de suspendare a audiențelor la sediul instituției va fi aplicată pe durata stării de urgență cu posibilitatea ca, în funcție de evoluția situației, să fie luate noi decizii.

Pentru ca activitatea de relații cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care aceasta se va desfășura cu precădere prin telefon, poștă sau poștă electronică, conducerea CAS Neamț asigură personalul necesar care răspunde solicitărilor primite.

 

ÎN CONCORDANȚĂ CU RESTRICȚIILE DE DEPLASARE INTRODUSE ODATĂ CU INSTITUIREA STĂRII DE URGENȚĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI, RECOMANDĂM CA DOAR ÎN CAZURI DE URGENȚĂ ȘI DACĂ NU EXISTĂ O ALTĂ VARIANTĂ DE TRANSMITERE A DOCUMENTELOR, ACESTEA SA FIE DEPUSE LA REGISTRATURA INSTITUȚIEI, PENTRU A LIMITA ASTFEL CÂT MAI MULT DEPLASĂRILE șI INTERACȚIUNEA CU ALTE PERSOANE.

 

Cetățenii care doresc să obțină informații sau să ne sesizeze diferite aspecte din sfera de competență a CAS Neamț ne pot contacta după cum urmează:

  -Telefon: 0233/ 230612, 0233230513; 0233220479; 0233220480; 0233220481;                                                                                  

  - fax 0233/ 230513;

  - e-mail: cjas@casnt.ro, relatiipublice@casnt.ro.

 

INFORMAȚII PENTRU ASIGURAȚI

 

1. Dosarele de recuperare indemnizații concedii medicale vor fi trimise prin poștă, în original, conținând toate documentele precizate pe site-ul CAS Neamț (accesați link: http://www.casan.ro/casnt/page/acte-necesare-pentru-recuperarea-concediilor-medicale.html ). Adrese de e-mail: concediimedicale@casnt.ro.

Se va menționa obligatoriu un număr de telefon și persoana de contact.

 

2. Documentele de asigurare pentru persoanele neasigurate vor fi trimise la:

- e-mail: adeverinte@casnt.ro,

- fax: 0233/ 230513

- poștă: Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B accesați link.

Se va menționa obligatoriu un număr de telefon și persoana de contact.

 

SERVICIILE MEDICALE ȘI MEDICAMENTELE POT FI ACORDATE ȘI VALIDATE ȘI FĂRĂ SEMNAREA CU CARDUL NAȚIONAL DE ASIGURĂRI SOCIALE DE SĂNĂTATE ȘI FĂRĂ TERMEN DE RAPORTARE ÎN 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA DATA ACORDĂRII SERVICIILOR.

 

3. Pentru eliberarea adeverințelor de refuz: documentele necesare (accesați link) vor fi trimise la:

- e-mail: adeverinte@casnt.ro,

- fax: 0233/ 230513

- poștă: Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B.

 

4. Pentru eliberarea adeverințelor de înlocuire a cardului național, pe lângă documentele referitoare la calitatea de asigurat (accesați link) se va trimite dovada plății contravalorii cardului (15,26 lei) și se va menționa, pe Ordinul de plată, CNP-ul și numele persoanei pentru care se plătește.

CUI CAS Neamț: 2613087.

Cont CAS Neamț: RO70TREZ4915005XXX000125.

 

5. Pentru eliberarea cardurilor europene, documentele (accesați link) se vor trimite prin:

- fax: 0233 230513

- poștă: Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B;

- e-mail: adeverinte@casnt.ro

 

INFORMAȚII PENTRU PACIENȚI

 

1. Transmiterea indicatorilor și a documentelor justificative pentru programele naționale de sănătate de către furnizori se va face prin poștă, pe adresa CAS Neamț - Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B.

2. Dosarele pentru aprobarea PET-CT vor fi transmise prin poștă, pe adresa instituției (Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B).

3. Dosarele pentru senzori și pompe de insulină se vor transmite prin poștă, pe adresa CAS Neamț (Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B).

4. Documentele pentru efectuarea de îngrijiri medicale la domiciliu și acordarea de dispozitive medicale se pot aduce la sediul CAS Neamț, pentru urgentarea obținerii aprobărilor necesare, sau se pot trimite prin poștă.

5. Dosarele pentru senzori și pompe de insulină se vor transmite prin poștă, pe adresa CAS Neamț (Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B).

 

INFORMAȚII PENTRU CATEGORIILE DE FURNIZORI

 

Documentele justificative pentru consumul de medicamente (clawback) se vor transmite prin                     e-mail la adresa clawback@casnt.ro.

Pentru toate domeniile de asistență medicală, vor fi utilizate poșta (adresa CAS Neamț: Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B), fax: 0233/ 230513, precum și următoarele adrese de e-mail:

- secretariat CAS Neamț: cjas@casnt.ro;

- asistența medicală primară: manuela@casnt. ro, alina@casnt.ro;

- servicii medicale clinice, ingrijiri la domiciliu, BFT: clinice@casnt.ro;

- servicii medicale paraclinice: paraclinice@casnt.ro;

- servicii medicale stomatologice: paraclincie@casnt.ro;

- spitale: spitale@casnt.ro, luchianp@casnt.ro;

- farmacii: farmacii@casnt.ro, farm_clain@casnt.ro;

- dispozitive medicale: dispozitive.medicale@casnt.ro;

- evaluare furnizori: gabriela.lenuta@casnt.ro;

Pentru orice alte informații suplimentare vă puteți adresa, telefonic, funcționarilor CAS Neamț, pe domenii de asistență medicală.

- Documentele pentru formulare europene se vor transmite pe e-mail cjas@casnt.ro, irimia.mirela@casnt.ro, relatiipublice@casnt.ro), fax (0233/230513) sau poștă (Piatra Neamț, str. Lt. Drăghescu, nr. 4B).

 

 

 

Fișiere atașate

4667_restrangere_activitate.pdf