Potrivit prevederilor art. 7 lit. c) punctul 2, art. 24 lit. a) punctul 2, art. 42 lit. a) punctul 2, art. 59 lit. a) punctul 2, art. 74 lit. a) punctul 2, art. 92 alin. (1) lit. a) punctul 2 și art. 141 lit. a) punctul 2 din anexa 2 la HG nr. 140/ 2018 – Contractul cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2018-2019, informaţiile privind pachetele de servicii medicale şi tarifele corespunzătoare sunt afişate de furnizori în formatul stabilit de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi pus la dispoziţia furnizorilor de casele de asigurări de sănătate cu care se află în relaţie contractuală.
Având în vedere cele prezentate, anexat aveți prezentate machetele pentru afișarea de către furnizorii de servicii medicale a informațiilor privind machetele de servicii medicale și tarifele corespunzătoare serviciilor medicale contractate, după caz, cu casa de asigurări de sănătate.
Aceste informații vor fi afișate de către furnizorii de servicii medicale aflați în relație contractuală cu CAS Neamț, pe suport de hârtie sau sisteme de afișaj digital la sediul furnizorului, precum și pe pagina web a acestuia.
 

 

Fișiere atașate

4521 - CAS_afisare pachet de servicii_august2019.xlsx