In atentia tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale -

           Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov anunta furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale ca, pentru asigurarea continuitatii acordarii asistentei medicale pentru perioada aprilie-decembrie 2022, contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale derulate in anul 2022 se vor prelungi prin acte aditionale, cu indeplinirea de catre furnizori a tuturor conditiilor privind relatia contractuala cu CAS Ilfov ( documente, conditii de eligibilitate etc).

       Conditiile acordarii asistentei medicale in baza actelor aditionale sunt cele prevazute in actele normative in vigoare pe perioada derularii actelor aditionale (HG nr. 422/2022 pentru modificarea si prelungirea HG nr. 696/2021 si proiectul de de modificare, completare si prelungire a Ordinului MS/CNAS nr. 1068/627/2021).

        Pentru furnizorii care nu se afla in contract cu CAS Ilfov, se aplica prevederile art. 196 din Anexa 2 a HG nr. 696/2021, astfel incat CAS Ilfov va stabili in luna aprilie 2022 – termene de contractare, in functie de necesarul de servicii medicale, medicamente sau de dispozitive medicale, in limita fondurilor aprobate.

      Contractarea si decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor si a dispozitivelor medicale furnizate in cadrul contractelor/actelor aditionale cu aplicabilitate dupa data de 1 aprilie 2022, se vor face din sumele alocate pe domeniile de asistenta medicala corespunzatoare, prevazute in bugetul Fondului National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate pentru anul 2022.