Potrivit reglementarilor art.7, lit.c) pct.2, art.24 lit.a) pct.2, art.42 lit.a) pct.2, art.59 lit.a) pct2, art.74 lit.a) pct.2, art.92 alin(1) lit.a) pct.2 șI art. 141 lit.a) pct.2 din Anexa 2 la Hotărârea Guvernului nr. 696 / 2021 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului cadru care reglementeaza condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medecale , tehnologiilor și dispozitivelor asistive in cadrul sistemului de asigurări sociale de Sanatate pentru anii 2021 – 2022,

informațiile privind pachetele de servicii medicale si tarifele corespunzătoare sunt afișate de furnizori în formatul stabilit de casele de asigurări de sănătate cu care se află în relație contractuală”.

Având în vedere cele prezentate mai sus va transmitem atașat machetele pentru afișarea serviciilor medicale pe segmente de asistență medical:

a informațiilor privind pachetele de servicii medicale și tarifele corespunzătoare serviciilor medicale contractate, după caz, cu Casa de Asigurări de Sănătate.

 

Aceste informații vor fi afișate pe support hârtie sau sisteme de afișaj digital la sediul furnizorului, precum si pe pagina de web a acestuia.

 

Fișiere atașate

Tarife_ asistență_ medicală_ primară_2021.xls Tarife_asistenta medicina fizica si de reabilitare.xls Tarife_asistență_medicală_ambulatorie clinică .xls Tarife_asistență_medicală_dentară_.xls Tarife_asistență_medicală_spitalicească_2021.xls Tarife_asisteță_medicală_paraclinică_.xls Tarife_Sanatorii si Preventorii_.xls