În conformitate cu prevederile art. 4 alin.(4) Anexa nr. 2 din Ord. MS-CNAS nr. 423-191/2013, în desfăşurarea activităţii, medicul înlocuitor utilizează parafa proprie, semnătura electronică proprie pentru prescrierea electronică de medicamente, registrul de consultaţii al cabinetului în care medicul înlocuitor îşi desfăşoară activitatea, formularele cu regim special ale medicului înlocuit, inclusiv prescripţiile medicale electronice ale medicului înlocuit, numărul de contract şi ştampila cabinetului medical al medicului înlocuit.

      Pentru realizarea în timp util a operaţiunilor de actualizare a aplicaţiei informatice SIUI cu datele necesare prescrierii electronice de către medicul înlocuitor, vă rugăm să transmiteţi Convenţia de înlocuire/reciprocitate impreuna cu noul program de lucru la CAS Giurgiu cu minimum 2 zile înainte de începerea activităţii medicului înlocuitor .

 

 

      Procedura de configurare a aplicatiei frunizata de SIVECO Romania S.A.

- se instaleaza certificatul digital al medicului inlocuitor pe pc-ul medicului inlocuit.

- se deschide aplicatia desktop

- se acceseaza meniul Administrare/Angajati/Inlocuitori

- se apasa butonul Adauga

- se adauga medicul inlocuitor (se completeaza toate campurile din interfata!!) si se apasa butonul Accepta

- se merge pe pozitia medicului inlocuit, se apasa butonul Modifica, se adauga medicul inlocuitor in tab-ul Medici angajati si se apasa butonul Accepta.

 

Fișiere atașate

ANEXA4.doc