Controale tematice pe luna martie 2015

- asistenta medicala primara:
- CMI Iulian Anamaria Gabriela- loc. Colibasi;
- CMI Ionescu Doina- loc. Malu Spart;
 - CMI Bica Daniana- loc. Poenari;
 - CMI Frunzetti Raul- Dorin- loc. Fratesti;
Tematica de control:
1. Verificarea modului de respectare de catre furnizor a conditiilor existente la momentul evaluarii si a criteriilor care au stat la baza incheierii contractului;  2. Verificarea modului de respectare de catre furnizor a clauzelor contractuale;   3. Concordanta intre serviciile medicale contractate, raportate de catre furnizor si decontate de catre CAS si serviciile consemnate in evidentele specifice existente la nivelul furnizorului;           Perioada supusa controlului: de la ultimul control tematic, pana la data verificarii.
- dispozitive medicale:
 - SC Medical Express SRL Bucuresti – punct de lucru Giurgiu;
Tematica de control:
1.Verificarea respectarii conditiilor existente la momentul evaluarii si a criteriilor care au stat la baza incheierii contractului;
2. Verificarea respectarii clauzelor contractuale.
 Perioada supusa controlului: de la ultimul control tematic, pana la data verificarii.
- furnizori de medicamente:
 - SC Farmacia Hypericum SRL Calugareni;
Tematica de control:
1. Verificarea modului de respectare a conditiilor existente la momentul evaluarii si a criteriilor care au stat la baza incheierii contractului;  2. Verificarea modului de respectare a clauzelor contractuale;   3. Concordanta intre serviciile de furnizare de medicamente cu si fara contributie personala contractate, raportate de catre furnizor si decontate de catre CAS si serviciile consemnate in evidentele specifice existente la nivelul farmaciei;           Perioada supusa controlului: de la ultimul control tematic, pana la data verificarii.
- angajatori:
- SC Altius Fotovoltaic SRL Giurgiu- cod fiscal 14109092;
- SC Uco Tesatura SRL Giurgiu- cod fiscal 17325651;
Tematica de control:
-Verificarea acordarii drepturilor reglementate de OUG nr. 158/ 2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate.  
Perioada controlata: 01.03.2012 - pana la data efectuarii controlului.