Ordinului Președintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr 141/2017 pentru aprobarea Formularelor specifice pentru verificarea respectării criteriilor de eligibilitate aferente protocoalelor terapeutice,  pentru medicamentele notate cu (**)1 , (**)1Ω si (**)1β  în Lista cuprinzând denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, în sistemul de asigurări sociale de sănătate, precum şi denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor care se acordă în cadrul programelor naţionale de sănătate, aprobată prin HG nr. 720/2008, cu modificările și completările ulterioare şi a metodologiei de transmitere a acestora in Platforma informatică din asigurările de sănătate.

Formularele specifice medicamentelor vor putea fi transmise la CAS Arges prin e-mail : formulare.specifice@casag.ro sau prin fax la nr: 0248284674

 

NOTA1: anexele cu formularele de completat se gasesc in zona: "Informații pentru Furnizori -> Informații medicale -> Formulare specifice".
NOTA2: pana la implementarea formularelor in format electronic, se va transmite doar formularul specific medicamentului completat si parafat de catre medicul prescriptor, scanat, la adresa de mail formulare.specifice@casag.ro. Documentele ce stau la baza completarii formularelor se pastreaza, in original, la medicul prescriptor. 
 

Fișiere atașate

Ordin Nr. 141_28.02.2017.pdf