Casa de Asigurari de Sanatate Arges va distribui fiecarui medic de familie cu care se afla in contract, masti chirurgicale

            Actiunea are scopul de a asigura protectia personalului din structurile vitale care sustin functionarea sistemului medical in judetul Arges

            Incepand de astazi, de la sediul C.A.S Arges, vor pleca 684 de cutii cu masti chirurgicale cu trei pliuri, cate 50 de masti ( doua cutii) pentru fiecare medic de familie din judetul Arges, care se afla in relatie contractuala cu institutia noastra.

            Echipamentele, care vor asigura protectia medicilor si a personalului din cabinetele medicale, reprezinta o parte din donatia oferita de SC Dante International SA in lupta impotriva raspandirii Covid.

           “ Speram sa continuam seria actiunilor de acest gen. Este o perioada in care va trebui sa ne ajutam reciproc” spune Presedintele - Director General CAS Arges, ec. Cristian Mitrofan.

            Reglementarile legale instituite, la nivel national, care au intentia limitarii transmiterii infectiei cu SARS-COV-2, prevad, in cazul aparitiei unor semne de boala,  contactarea telefonica a medicilor de familie. In cazul in care medicul de familie considera necesara o consultatie de specialitate si indruma pacientul catre ambulatoriul de specialitate, pe perioada starii de urgenta, nu mai este necesar biletul de trimitere.