CAS SUCEAVA

Nr. 13.334 din 06.06.2023

 

 

În atenţia tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale

ANUNT CONTRACTARE 2023

 

Având în vedere prevederile:

-     HG nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, care intra in vigoare la 1 iulie 2023;

-           Ordinul MS/CNAS nr. 1857/441/2023 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, care intra in vigoare la 1 iulie 2023;

-          Adresa CNAS nr. P 4923/31.05.2023, inregistrata la CAS Suceava 

cu nr. 12986/31.05.2023.

 

CAS Suceava deruleaza in luna IUNIE 2023 procesul de

contractare servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale pentru anul 2023.

 

Furnizorii vor transmite documentele în format electronic asumate fiecare in parte prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Cererile insotite de documentele afisate pe site-ul CAS Suceava, pentru fiecare categorie de furnizori, vor fi transmise  în perioada 13.06.2023 - 16.06.2023, pe adresa de e-mail: contractare@cassv.ro.

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea şi exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Documentele solicitate în procesul de contractare in anii 2022 si 2023 sau în procesul de evaluare a furnizorului existente la nivelul casei de asigurări de sănătate nu vor mai fi transmise la încheierea contractelor, cu excepţia documentelor modificate sau cu perioadă de valabilitate expirată, care se transmit în format electronic cu semnătura electronică extinsă/calificată.

Medicii pentru a intra in relație contractuala cu casa de asigurări de sănătate trebuie sa dețină semnătura electronica extinsă/ calificată.

Nu vor fi inregistrate cereri care nu au anexate toate documentele prevăzute de legislatia mentionata anterior, în ordinea stabilită de CAS Suceava şi afişată pe site-ul instituţiei.

Subiectul e-mail-ului transmis va contine numele furnizorului si tipul de asistenta medicala pentru care se solicita contract.

Numele fisierului/documentului transmis va contine Codul Unic de Inregistrare (CUI) al furnizorului si denumirea documentului scanat.

Fiecare document in format pdf transmis va fi semnat electronic, cu semnătura electronică a reprezentantului legal al furnizorului.

 

Atragem atenţia tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, că depasirea termenului de transmitere a cererii insotita de documente atrage dupa sine respingerea acesteia si implicit neîncheierea contractelor cu furnizorii respectivi.

1. CALENDAR ÎNCHEIERE CONTRACTE DE FURNIZARE DE SERVICII MEDICALE, MEDICAMENTE ŞI DISPOZITIVE MEDICALE.

2. DOCUMENTE PREVĂZUTE DE ACTELE NORMATIVE, NECESARE INCHEIERII ŞI NEGOCIERII CONTRACTELOR, PE CATEGORII DE FURNIZORI SE AFISEAZA PE SITE-UL CAS SUCEAVA, SECTIUNEA FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE, PE FIECARE DOMENIU DE ASISTENTA.

       - Medicina de familie;                     - Centre de permanenta;

       - Ambulatoriu de specialitate clinic;

       - Paraclinic;    - Autoevaluare resurse;

       - Ambulatoriu de recuperare, reabilitare a sanatatii;         - Autoevaluare resurse ambulatoriu de recuperare , reabilitare a sanatatii;

       - Ingrijiri la domiciliu;

       - Dispozitive medicale;

       - Farmacii;

       - Spitale;

       - Medicina dentara;

       - Ambulanta;

 

Fișiere atașate

Contractare 2023.pdf