IN ATENŢIA ASIGURAŢILOR – NOU - Aplicatie informatică prin care se inregistreaza online și se procesează cererile de card european

 

 

NOU: APLICATIE INFORMATICA prin care se inregistreaza online și se procesează cererile de card european la nivelul Casei de Asigurari de Sanatate Sibiu

 

Pentru inregistrarea cererii pentru eliberarea cardurilor europene , accesati link-ul: http://www.casan.ro/cassb/page/cerere-eliberare-card-european.html , completati campurile necesare si atasati documentele solicitate.

Cererea incarcata va primi un numar de inregistrare care va fi transmis la adresa de e_mail indicata de solicitant in momentul procesarii.

 

In termen de 7 zile lucratoare de la data inregistrarii documentelor de mai sus, cardul va fi emis si distribuit la adresa inscrisa pe cerere.

 

Recomandăm asiguraților, angajatorilor și instituțiilor/autorităților publice care ni se adresează, utilizarea unor modalități de comunicare care nu presupun deplasarea la sediul instituției noastre, respectiv aplicatiile informatice puse la dispozitie pe site-ul cassb.ro, poștă, poșta electronică, fax, telefon.

 

           

 

 

 

 

CONDUCEREA CAS SIBIU