IN ATENTIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE, MEDICAMENTE SI DISPOZITIVE MEDICALE AFLATI IN RELATIE CONTRACTUALA CU CAS CALARASI LA DATA DE 31 MARTIE 2015

Avand in vedere prevederile HG nr. 400/2014, pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului – cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate, pentru anii 2014-2015 cu modificarile si completarile  cuprinse in HG nr.  205/2015, aplicabile de la data de 01 aprilie 2015, aveti obligatia depunerii la CAS Calarasi, pana cel tarziu in data de 08 aprilie 2015, declaratia pe proprie raspundere prevazuta la articolul  I, punctul 5, din HG nr. 205/2015, completata dupa modelul anexat .

Facem precizarea ca in situatia in care se constata de catre autoritatile/organele abilitate, ca urmare a unor sesizari/controale ale Casei Nationale de Asigurari de Sanatate/caselor de asigurari de sanatate, incalcarea dispozitiilor prevazute la articolul  mentionat, contractul se reziliaza de plin drept.

 In cazul in care contractul dintre furnizori si casele de asigurari de sanatate a fost reziliat in conditiile prevazute anterior,  casele de asigurari de sanatate nu vor mai intra in relatii contractuale cu furnizorii respectivi timp de 5 ani de la data rezilierii contractului. Casele de asigurari de sanatate nu vor accepta, timp de 5 ani de la data rezilierii contractului, inregistrarea in niciun alt contract a entitatilor care preiau drepturile si obligatiile acestora sau care au acelasi reprezentant legal si/sau acelasi actionariat.

 

 

Presedinte- Director General

Ec. GABRIANA GUTU 

 

Fișiere atașate

Declaratie contractare 2015.doc