În atenția Medicilor de familie 

 

Revenim la adresa noastra nr.11.636/12.V.2021 si va aducem la cunostiinta urmatoarele :

Casa de Asigurări de Sănătate Caraş Severin organizează sesiune de contractare pentru încheierea contractelor pentru activitățile prevăzute la art. 3 alin. (4) – (51) din OUG nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID – 19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății, cu modificările şi completarile ulterioare – pentru activitatea de vaccinare în cabinet.

Contractele încheiate cu dvs. pentru informarea, programarea la vaccinare, monitorizarea şi raportarea reacţiilor adverse înceteaza cu data intrării in vigoare a OUG nr. 34/2021.

Menţionam că activitatea desfaşurată până la data de 29 aprilie 2021 va fi decontată în termen de 30 de zile de la data intrarii în vigoare a OUG nr. 34/2021 respectiv 29 aprilie 2021, urmând ca activitatea desfaşurată începând cu data de 30 aprilie 2021 pentru administrarea vaccinului să fie decontată pe baza contractului ce va fi încheiat la cererea dvs. , sens în care vă rugăm să transmiteţi cererea conform modelului ataşat prezentei.

Cererea se va trimite prin e-mail, cu semnatura digitala, la una din adresele de e-mail : crina.brisan@cjas-cs.ro sau info@cjas-cs.ro.                        

 

Fișiere atașate

Cerere CONTRACTE VACCINARE.pdf