ÎN ATENŢIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE

 

 

Începând cu  data de 01.07.2023 se fac aplicabile prevederile HG 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate

Procesul de contractare pe toate domeniile de asistență medicală se desfășoară în luna iunie 2023, data limită de finalizare a acestuia fiind 30.06.2023.

Prin urmare  

 

CAS Bihor  invită, reprezentanţii furnizorilor de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale interesați pentru depunerea cererilor de intrare în relaţie contractuală cu CAS Bihor pentru anul 2023, însoțite de documentele necesare.

Termen limită depunere dosare: 14.06.2023

 

Documentele necesare încheierii contractelor pentru fiecare formă de asistenţă medicală se regăsesc pe pagina web a CAS Bihor secțiunea Furnizori de servicii medicale - Contractare 2023.

Documentele se transmit în format electronic, asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului.

Pentru desfășurarea în condiții optime a procesului de contractare rugăm furnizorii să respecte termenele de depunere a documentelor.

Informaţii suplimentare, se pot obţine de la  structurile specializate pe domenii de asistenţă medicală din cadrul CAS Bihor.

 

Director general

Jr. Dorel Dulău

 

Fișiere atașate

20230531_Anunt contractare 2023.pdf